Institutul de Naturopatie, Herbalism
si Prim-Ajutor "Sf. Pantelimon"

logo ita articole

Institutul de Naturopatie, Herbalism si Prim-Ajutor "Sf. Pantelimon"


 

Baza Legala - Legislatie

 

Institutul de Naturopatie, Herbalism si Prim Ajutor „Sfantul Pantelimon” instruieşte în cadru organizat, personalul din cadrul societăţilor comerciale, institutiilor, Bisericii, in acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă, formarea persoanelor desemnate pentru acordarea Primului Ajutor .

Cursul are la baza prevederile din tematica si manevrele de "Prim Ajutor" a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la "Primul Ajutor de Baza" ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societatile Comerciale, Institutii, Bisericii (entitatile administrative ale acesteia, parohii) pana la sosirea Ambulantei.

Cursurile de instruire „Acordarea Primului Ajutor de Baza” au loc la sediul societatii dumneavoastra sau al nostru, folosindu-se materialele moderne de prezentare, respectiv: laptop, videoproiector, ecran, manechine, targa, mulaje rani, consumabile medicale etc.

Cursul se poate adapta si specializa in functie de pericolele majore sau posibile din cadrul institutiei dumneavoastra. La finalul cursului participantii vor primi Certificatul de atestare a gradului de instruire in acordarea Primului Ajutor.Participantii vor fi inscrisi in registrul paramedicilor debutanti din Balcani. Cursul are Certificare ISO 9001 si ISO 14001, fiind sustinut de cadre medicale cu experienta pe ambulanta si in activitatea didactica, atestate ca "formatori de formatori" - CNFPA.

Cursul organizat de Institutul de Naturopatie, Herbalism si Prim Ajutor „Sfantul Pantelimon” este desfasurat in baza art. 10 din legea 319/2006 privind protectia muncii SSM si legea 78/2014 privind legea voluntariatului.

Legea 319/2006

Legea 78/2014